Hoppa till innehåll

Jobbmöjligheter - Vill du bli en i vårt team?

Jobbmöjligheter - VILL DU BLI EN I VÅRT TEAM?

Detta är cellab

Om Cellab

Våra jobbmöjligheter erbjuder spännande arbetsuppgifter och stor möjlighet till utveckling i en spännande verksamhet.

Cellab grundades 2003. Sedan dess har vi jobbat för att bidra till en förbättrad sjukvård genom att förse våra kunder på laboratorier landet över med såväl instrument som kunskap inom histopatologi. ”Cellab – mer än instrument!”, säger mycket om hur vi på Cellab vill jobba. Vi vill inte bara förse våra kunder med instrument av hög kvalitet, utan vi vill också bidra med den bästa service- och applikationskompetensen inom branschen. Vi finns här för att tillsammans med våra kunder utveckla och förbättra den histopatologiska verksamheten i Sverige – såväl inom klinisk rutinverksamhet som på forskningslaboratorier. För att möta våra kunders behov har vi en mycket omtyckt serveorganisation som har en lång samlad erfarenhet inom branschen. På applikationssidan har vi specialister som själva jobbat många år inom både klinisk patologisk verksamhet och medicinsk forskning. Vi har också pedagogisk kompetens inom företaget, och kan bidra med skräddarsydda utbildningar till våra kunder efter önskemål.

Vill du bli en del av vårt team?

Vi jobbar efter mottot att olika är bra, och kanske är just du den pusselbit som saknas för att göra vårt team komplett! Hos oss hittar du ett glatt och aktivt gäng som gillar att hålla igång med allt från löpning och fotboll till golf, och när solen skiner passar vi gärna på att ta en längre lunchpromenad i våra fina grönområden i närheten av kontoret. Vi prioriterar att må bra – och är övertygade om att välmående medarbetare är en förutsättning för ett välmående företag! Varmt välkommen att kika på våra jobbmöjligheter, sidan uppdateras löpande.

VILKA VI VILL VARA

SERVICE

Vi strävar efter att erbjuda marknadens högsta tillgänglighet och bästa service, oavsett om det gäller teknisk support, applikationsstöd eller säljförfrågningar. Våra kunder ska känna och uppleva att de är vår högsta prioritet.

Vi bemöter alltid våra kunder med snabb, proffsig och serviceminded attityd. Det är alltid kundens behov som står i fokus.

För oss handlar i dag om i morgon. Vi gör inget kortsiktigt. Våra relationer och partnerskap bygger på långsiktigt upparbetat förtroende långt över våra instruments livstid.

Våra kunders framgång är vår framgång.

lagring och arkivering

KOMPETENS

Vi förstår att instrument bara är en del av den totala verksamhetens framgång. Genom att kontinuerligt utbilda och certifiera oss själva säkerställer vi att vi kan utgöra ett fungerande bollplank för våra kunder, oavsett om frågeställningen rör optimerad användning av ett visst instrument, eller förbättrade arbetsflöden och processer.

Vi hjälper våra kunder med kompetensförsörjning av olika slag. Det kan t.ex. handla om pedagogiska uppföljningsutbildningar vid personalrotation, uppfräschningskurser, klassrumsutbildningar, eller större utbildningsevent som t.ex. Cellabdagarna.

INSTRUMENT

Våra instrument och produkter används inom ledande forskning och klinisk verksamhet för sjukdomsdiagnostik i världsklass.

Vi möjliggör analyser som ger förutsättning för skräddarsydd och individanpassade behandlingar.

Med hjälp av innovativa produkter, lösningar och tjänster är vi fast beslutna att hjälpa våra kunder att förbättra utfallen för patienterna.

LEDIGA TJÄNSTER - JOBBMÖJLIGHETER

Vill du jobba hos oss och bli en del i vårt team? Nedan ser du de tjänster som är lediga just nu. Listan uppdateras så snart vi har nya tjänster att erbjuda.

SERVICEINGENJÖR / SERVICECHEF

Så här är det att jobba hos oss

Så här säger några av våra medarbetare om att jobba på Cellab.

Jessica Cedervall
Jessica CedervallApplikationsspecialist och Säljare
Läs mer
Jag är glad och stolt över att representera ett företag som månar så mycket om kunden, och där service alltid är nummer ett. Genom att jobba tillsammans med våra kunder känner jag verkligen att vi har möjlighet att bidra med en liten pusselbit i kampen mot cancer och andra sjukdomar. Det ger så mycket energi tillbaka och gör det oerhört meningsfullt att gå till jobbet!
Robert Nilsson
Robert NilssonServicechef
Läs mer
Cellab har alltid varit ett öppet landskap där vi delar kunskap och erfarenheter mellan oss. Förutom att jag arbetat i detta gebit sedan den tid då slädmikrotomer var de vanligast förkommande på labben har jag varit med från det att Cellab grundades 2003. Genom åren har jag snappat upp mycket från de äldre, vilket numer är en stor del av vad jag lärt mig genom yrkeslivet. Mitt recept för att lyckas leverera god service med hög kvalitet, över lång tid, är ett genuint intresse för instrumenten och dess applikationer, samt våra kunder och deras patienter.
Amanda Isaksson
Amanda IsakssonServiceingenjör
Läs mer
Vi arbetar ständigt nära varandra, med ett öppet utbyte av kunskap, vilket leder till hela företagets ökade kompetens. Det finns utrymme att ta för sig och det omväxlande arbetet inspirerar till nya lösningar.
Föregående
Nästa